Μεταξάς: «Για πρώτη φορά τα γκολ βγήκαν από το πλάνο που είχαμε»

Μεταξάς: «Για πρώτη φορά τα γκολ βγήκαν από το πλάνο που είχαμε»

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρώτη του νίκη επί του ΟΦΗ με 2-0, με τον Ηρακλή Μεταξά να μιλάει μετά το ματς, αναφέροντας ότι το πλάνο που είχε στο μυαλό του, του βγήκε τελικά κόντρα στην κρητική ομάδα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη του Αστέρας Τρίπολης: «Σήμερα για πρώτη φορά τα γκολ βγήκαν από το πλάνο που είχαμε. Αυτό ακριβώς δηλαδή που ετοιμάσαμε όλη την εβδομάδα. Ξέραμε ότι θα βρούμε κάποιους χώρους, τους οποίους βρήκαμε και θα μπορούσαμε να βάλουμε να βάλουμε ένα γκολ με τον Μπαρτόλο στην αντεπίθεση, αλλά και την ευκαιρία του Μπαράλες. Αυτό είναι καλό, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας για να δείξουμε την εικόνα που φαντάζομαι».

Για το αν είναι σε καλό δρόμο ο Αστέρας Τρίπολης: «Ακόμα δεν είμαστε κοντά. Έπρεπε να αλλάξουμε και το σχήμα γιατί έχουμε κάποιους τραυματισμούς και κάποια παιδιά δεν είναι ακόμα έτοιμα. Ο Βαλιέντε γύρισε και φάνηκε ότι δύσκολα αντέχει πάνω από 10-15 λεπτά. Από την άλλη ξέρουμε ότι ο Ματίας θα κουραστεί. Επίσης και ο Στάνκο είχε ίωση. Με βάση όλα αυτά που είπα τώρα νομίζω ότι πήγαμε καλά».

sport-fm.gr