Η Αρχεντίνος Τζούνιορς έχει κάνει πρόταση στον πρώην τεχνικό της Μπόκα Τζούνιορς, Ντιέγκο Μαρτίνες, με τον τελευταίο ωστόσο να προτιμά να εργαστεί στην Ελλάδα.
Ο παλαίμαχος μέσος των Πιερικού και Διαγόρα, ο οποίος μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου εργαζόταν στην Μπόκα Τζούνιορς αποτελεί βασικό υποψήφιο για την Αρχεντίνος Τζούνιορς που βρίσκεται στην 23η θέση του πρωταθλήματος Αργεντινής.
Ο 46χρονος τεχνικός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάστηκε κατά σειρά σε Γοδόι Κρουζ, Τίγκρε, Ουρακάν και Μπόκα Τζούνιορς δεν δείχνει «ζεστός» να παραμείνει στην Αργεντινή θεωρώντας στην παρούσα φάση πως ο κύκλος του έχει κλείσει. Ως εκ τούτου εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρχεντίνος Τζούνιορς.
Ο Ντιέγκο Μαρτίνες, ο οποίος μιλάει άπταιστα ελληνικά έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα ως προπονητής περιμένοντας μια καλή ευκαιρία προκειμένου να δείξει τις ικανότητες του.