Επιβεβαιώνει ο Θουμπιθαρέτα για Ολυμπιακό

Επιβεβαιώνει ο Θουμπιθαρέτα για Ολυμπιακό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Αντονι Θουμπιθαρέτα εξετάζει σοβαρά την πρόταση του Ολυμπιακού. Τι έλεγε ο ίδιος και πότε θα πάρει την απόφασή του.

Ο Ολυμπιακός προχωράει σε αλλαγές, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο διοικητικό. Τις προηγούμενες εβδομάδες οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις τόσο με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις (ανακοινώθηκε τελικά από την Σαλερνιτάνα), όσο και με τον Βάλτερ Σαμπατίνι.

Το τελευταίο όνομα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, είναι αυτό του Αντονι Θουμπιθαρέτα. Ο 60χρονος πλέον Ισπανός, ο οποίος από το 2010 έως και το 2015 ήταν διευθυντής ποδοσφαίρου (ή αθλητικός διευθυντής του συλλόγου αν προτιμάται) στην Μπαρτσελόνα (και πριν τους Καταλανούς είχε την ίδια θέση στο Μπιλμπάο) και από το 2016 έως και το 2020 είχε τον ίδιο ρόλο στην Μαρσέιγ.

Και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, το ενδιάφερον αλλά και η προσέγγιση του Ολυμπιακού προς τον Ισπανό, επιβεβαιώνεται και από τον ίδιο. Ο Θουμπιθαρέτα τονίζει πως «όντως είμαστε σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό» και πρόσθετε ότι «όλα είναι ανοιχτά, μέσα στις επόμενες μέρες θα δούμε τι θα γίνει».

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός αρχίζει την προετοιμασία του στις 22 Ιουνίου, ο Μοντέστο έχει επισήμως αποχωρήσει από τον σύλλογο και οι «ερυθρολεύκοι» ψάχνουν τον άνθρωπο που θα τρέξει τον προγραμματισμό.

gazzetta.gr