Καρεμπέ: «Μεγαλύτερο και από του Ολυμπιακού το πρότζεκτ της Νότιγχαμ»

Close
Καρεμπέ: «Μεγαλύτερο και από του Ολυμπιακού το πρότζεκτ της Νότιγχαμ»

Την άποψη πως τα σχέδια του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη γιγάντωση της Νότιγχαμ Φόρεστ αποτελούν πιθανότατα ένα πρότζεκτ μεγαλύτερο και από αυτό του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», Κριστιάν Καρεμπέ.

Σε τοπικό μέσο του Νότιγχαμ και συγκεκριμένα το Nottinghamshire Live μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ και αναφέρθηκε στα σχέδια του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη Φόρεστ.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Γάλλος:

«Έχει ένα μεγάλο πρότζεκτ στο μυαλό του για τη Νόιγχαμ Φόρεστ. Δεν μπορώ να σας πω συνολικά. Αλλά ξέρω ότι θέλει να κάνει μεγαλύτερα πράγματα για τη Φόρεστ. Το πρότζεκτ μπορεί να είναι μεγαλύτερο και από αυτό του Ολυμπιακού. Γιατί αυτό; Πρώτον γιατί η Φόρεστ είναι ένα παραδοσιακό κλαμπ, το πιο παλιό στην Αγγλία. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στην Championship σήμερα. Αλλά ο κύριος στόχος είναι να ανέβει στην Premier League. Γι' αυτό ο Μαρινάκης προσπαθεί να προσλάβει τους καλύτερους ανθρώπους για να πετύχει αυτόν τον στόχο. Η Premier League είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική αγορά παγκοσμίως. Όταν μιλάς για μπίζνες και ποδόσφαιρο, όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Εκεί θέλει να δει τη Φόρεστ».

sdna.gr