Μαρσέλο: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν ήταν το επιθυμητό ντεμπούτο μου»

Μαρσέλο: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν ήταν το επιθυμητό ντεμπούτο μου»

Για την πρώτη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε σε δημοσίευσή του στα social media o Μαρσέλο, με τον Βραζιλιάνο να αναφέρει πως δεν ήταν το επιθυμητό ντεμπούτο για αυτόν και πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Μαρσέλο στην ήττα των «ερυθρόλευκων» από την Καραμπάχ (0-3), με τον Βραζιλιάνο θρύλο να μιλά για το ντεμπούτο του στα social media, γράφοντας πως δεν ήταν το ιδανικό αλλά και πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

«Μετά από σχεδόν πέντε μήνες που είχα να αγωνιστώ δεν είναι εύκολη η επιστροφή, αλλά θα επιστρέψω. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν ήταν το επιθυμητό ντεμπούτο μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα καλύτερα από τώρα», ανέφερε ο Βραζιλιάνος άσος.

sdna.gr