Την παρουσία του κόσμου της στον εκτός έδρας επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, θα έχει η Μακάμπι Χάιφα καθώς οι Ισραηλινοί εξασφάλισαν 1.600 εισιτήρια για την ρεβάνς.
Να ταξιδέψουν στον Πειραιά και να παρακολουθήσουν την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η οποία θα γίνει την Τετάρτη (27/7), θα έχουν την δυνατότητα οι οπαδοί της Μακάμπι Χάιφα.
Η διοίκηση της ομάδας του Ισραήλ 1.600 εισιτήρια για το ματς, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η ζήτηση από τους φίλους της αντιπάλου των Πειραιωτών ήταν τεράστια, κάτι που φάνηκε και από το ότι στο πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στο «Σάμι Οφέρ» για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League αυτό θα είναι κατάμεστο.
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως η ζήτηση είναι μεγάλη και ότι προτεραιότητα στην διανομή των εισιτηρίων θα έχουν τα πιο… τακτικά μέλη της Μακάμπι Χάιφα, ενώ στο παιχνίδι που θα γίνει στο Ισραήλ κόσμο θα έχει και ο Ολυμπιακός.