O προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μίλησε πριν το παιχνίδι με την Καραμπάχ στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες αλλά και το πόσο κομβικό είναι το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.
Για τον αυριανό αγώνα: «Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι θα είναι καθοριστικό και αποφασιστικό για εμάς. Έχω ακούσει το πώς το είπε ο αντίπαλος προπονητής αλλά και εμείς το ξέρουμε».
Για τις ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά: «Δεν είναι άγνωστο αυτό. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ νέα παιδιά και παιδιά από την Ακαδημία. Πάντα είναι διαθέσιμα τα παιδιά αυτά. Σε δύο από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει έχουμε χρησιμοποιήσει παιδιά από την Ακαδημία. Το να ποντάρεις στους νέους είναι ότι καλύτερο. Έχουμε 34 παίκτες τώρα και δεν είναι τόσο εύκολο όμως προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε παιδιά».
Για τη Καραμπάχ: «Ήταν αρκετά σκληρό το αποτέλεσμα αυτό για εμάς. Η ομάδα έχασε τον συναισθηματικό έλεγχο του αγώνα μετά το 1-0 και αυτό οφείλεται σε μία 'αρρώστια' που σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να τη θεραπεύουμε».
Ο Οσεϊνού Μπα ήταν αυτός που μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και τόνισε:
«Νιώθω πολύ καλά μετά τον τραυματισμό μου. Έχουμε χάσει εντός έδρας παιχνίδι που δεν είναι φυσιολογικό. Όμως έχουμε δουλέψει και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα αύριο για το αποτέλεσμα».
Για το τι πρέπει να αλλάξει μετά το πρώτο ματς: «Είμαστε σε φάση που έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα. Ένα από τα πράγματα είναι να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και επιθετικοί στο παιχνίδι μας. Έχουμε μιλήσει και κυρίως το να μην χάσουνε τη συγκέντρωσή μας».
Το κλίμα στα αποδυτήρια: «Το έχουμε ανάγκη. Έχουμε αυτή την ανάγκη για το αποτέλεσμα. Θέλουμε να αποκαταστήσουμε τα πράγματα. Είμαστε απογοητευμένοι από το προηγούμενο αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε το πως είμαστε καλύτερο.
Έχουμε ακόμα παίκτες που θέλουν χρόνο προσαρμογής για αυτό και η διαφορά από εντός σε εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς. Πρέπει και να σκοράρουμε περισσότερο και να είμαστε και περισσότερο ανταγωνιστικοί. Πρέπει να προσπαθούμε να είμαστε η ομάδα με τον πιο μεγάλο έλεγχο στα παιχνίδια μας. Το έχουμε συζητήσει αυτό».