Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού, με τις Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε να μπαίνουν δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του.
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "sporx.com", ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" αρνήθηκε την τελευταία πρόταση που του έγινε από τον Ολυμπιακό για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς τη θεώρησε χαμηλή με βάση τα "θέλω" του.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει το προσκήνιο τις Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε, οι οποίες ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του. Άλλωστε, για το ενδιαφέρον της Γαλατά έγραψε πρόσφατα ο Ευάγγελος Μίχος μέσα από το 24ο Ευαγγέλιο, αποκαλύπτοντας πως η τουρκική ομάδα τον θέλει ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι.
Ο 28χρονος μπακ έχει τη φετινή σεζόν 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος στο δεξί άκρο της άμυνας.