"Οι απουσίες στο κέντρο μας αναγκάζουν να παίζουμε με 3-4-3"

Close
"Οι απουσίες στο κέντρο μας αναγκάζουν να παίζουμε με 3-4-3"

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για Βαλμπουενά, Μασούρα αλλά και το σχήμα με τους τρεις στόπερ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Τον Βαλμπουενά: Ο Ματιέ είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη ποιότητα. Είναι ένας παίκτης της ομάδας που πάντα τον υπολογίζουμε και πάντα στηριζόμαστε σε αυτόν. Αυτή τη στιγμή έχει βελτιώσει τα επίπεδα της φυσικής κατάστασής του και βρίσκεται σε καλύτερη φάση. Επομένως ναι αποτελεί μία λύση διότι έχει εμπειρία και έχει πολύ μεγάλη ποιότητα.

Την ερώτηση του Gazzetta για την επάνοδο του Μασούρα στα γκολ και εάν ήταν σημείο κλειδί: Όχι το κλειδί της νίκης σήμερα δεν ήταν ο Γιώργος. Ήταν όλη η ομάδα πολύ σταθερή και δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει παραπάνω γκολ. Είναι καλό που επιστρέψαμε στις νίκες. Ο Γιώργος που πάντα μας βοηθάει πολύ. Το δείχνουν τα νούμερα. Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ. Ακόμα μία φορά σκόραρε για εμάς. Πάντα βασιζόμαστε πάνω του. Το πιο σημαντικό είναι πως επιστρέψαμε στις νίκες και φτιάχνουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Το 3-4-3: Δεν έχω κουραστεί να το λέω. Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω. Η ομάδα μας είναι προετοιμασμένη για όλα τα συστήματα. Έχουμε δουλέψει όλα τα συστήματα. Μας αναγκάζουν οι συνθήκες και επιλέγουμε το σύστημα αυτό (με τους τρεις στόπερ) διότι μας λείπουν παίκτες στο κέντρο όπως οι Κούντε, Μπουχαλάκης και Αγκιμπού. Έχουμε δουλέψει όλα τα συστήματα και έτσι επιλέγουμε ανάλογες με τις συνθήκες και τον αντίπαλο.

gazzetta.gr