Πέδρο Μαρτίνς: «Να κρατήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης - Δε θα παίξει ο Βαλμπουενά»

Close
Πέδρο Μαρτίνς: «Να κρατήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης - Δε θα παίξει ο Βαλμπουενά»

Στην συνέντευξη τύπου πριν από την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν θα αγωνιστεί, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα του θα παίξει για να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες πρόκρισης.

Ρεαλιστής και προσγειωμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου πριν από την αναμέτρηση στην Γαλλία, απέναντι στην Μαρσέιγ ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά ακολούθησε την αποστολή μόνο για ψυχολογικούς λόγους, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει μόνο για την νίκη.
Αναλυτικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για: 

Για την περίπτωση του Ματιέ Βαλμπουενά: «Δεν θα παίξει. Εχει έρθει μαζί μας για να υποστηρίξει την ομάδα».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Μαρσέιγ: «Θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την πρόκριση. «Θελουμε να κρατήσουμε ακέραιες τις ελπίδες μας για πρόκριση. Θέλουμε τη νίκη. Μπορεί να εξαρτόμαστε και από το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού ανάμεσα στην Πόρτο και τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, αν δεν κερδίσουμε εμείς δεν θα έχει κανένα νόημα τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Η ομάδα που κατεβαίνει για να πάρει την ισοπαλία, είναι πολύ πιθανό να ηττηθεί. Εμείς παίζουμε πάντα με στόχο τη νίκη. Το ίδιo θα κάνουμε και στο αυριανό παιχνίδι».

sport24.gr