Ο Νέστορας Μυτίδης εγγράφηκε εγκαίρως και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Παναχαϊκής για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα .
Το άρθρο του sdna...
Στην αποστολή της Παναχαϊκής για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (12/1 15:15) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά οι Μάρκο Ατανάσκοβιτς και Νέστορας Μυτίδης.
Δύσκολη είναι η αποστολή που έχει η Παναχαϊκή, η οποία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής δοκιμάζεται στην έδρα του πρωτοπόρου και αήττητου στην Super League 2 ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη που στοχεύει στην απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος στο συγκεκριμένο ματς, θα αγωνιστεί σε αυτό δίχως αγωνιστικά προβλήματα.
Στα θετικά για τον Κύπριο τεχνικό των Αχαιών είναι το ότι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για πρώτη φορά οι Νέστορα Μυτίδης και Μάρκο Ατανάσκοβιτς,καθώς εκδόθηκαν τα δελτία τους όχι όμως και αυτό του Δημήτρη Κοτσώνη.