Ανέτοιμο το γήπεδο της Λιβαδειάς, αλλάζει έδρα με τον Παναθηναϊκό

Ανέτοιμο το γήπεδο της Λιβαδειάς, αλλάζει έδρα με τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA το γήπεδο της Λιβαδειάς παρουσιάζει ελλείψεις - όπως φάνηκε μετά τη σημερινή επιθεώρηση της Superleague - λόγω καθυστερήσεων στις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν από τη δημοτική αρχή, κι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό οδηγείται σε αλλαγή έδρας.

Την Τετάρτη (24/8) πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς από κλιμάκιο της Superleague, παρόντος και του Στιβ Μπένετ σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ενόψει της έναρξης των εντός έδρας υποχρεώσεων των Βοιωτών, που επέστρεψαν φέτος στη μεγάλη κατηγορία. 

Το πρώτο παιχνίδι που επρόκειτο να δώσει η ομάδα του Ταουσιάνη, είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Superleague, μιας και τις δύο πρώτες αγωνιστικές ο Λεβαδειακός κληρώθηκε συμπτωματικά να παίξει εκτός έδρας. Αυτό μάλιστα χωρίς να καταθέσει κάποιο σχετικό αίτημα, να μπει δηλαδή κλειδάριθμος, μιας και άπαντες στις τάξεις των νεοφώτιστων πίστευαν ότι θα είχαν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες ώστε το γήπεδο να πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις. 

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συμβαίνει. Στην επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, το “παρών” έδωσε και ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ, ώστε μεταξύ άλλων να εξεταστεί και το θέμα του VAR. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι, δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα και το γήπεδο εγκρίθηκε κανονικά. 

Παρά ταύτα όμως το δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς παρουσιάζει πολλά προβλήματα λόγω των καθυστερήσεων στις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν από τη δημοτική αρχή, με αποτέλεσμα να μοιάζει αδύνατο να γίνει εκεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα, που σχετίζεται με την ασφάλεια του γηπέδου, αφορά στο στέγαστρο. Δεν είναι ωστόσο το μοναδικό. Πρόβλημα υπάρχει επίσης με τα αποδυτήρια, την αίθουσα Τύπου, καθώς κι άλλους χώρους. Γενικότερα το γήπεδο, με την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα, δεν είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνα της Superleague. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως με τα τωρινά δεδομένα, είναι αδύνατο να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες το προσεχές δεκαήμερο και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα οδηγηθεί σε αλλαγή έδρας. 

sdna.gr