Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, ο Ντομίνγκο Μπλάνκο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιουρς και έτσι πλέον ο Παναθηναϊκός έχει έναν... μνηστήρα λιγότερο να αντιμετωπίσει, με την υπόθεση να παραμένει δύσκολη βέβαια για το τριφύλλι.
Μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την Ιντεπεντιέντε, o Ντομίνγκο Μπλάνκο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του ούτε στην Μπόκα Τζούνιορς, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αργεντινή.
Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο έμπειρος δημοσιογράφος Λούις Φρεγκόσα στο «Mundo Boca», έγινε μια διερευνητική επαφή με τον ποδοσφαιριστή, με την υπόθεση να μην προχωράει.
Σίγουρα αυτό είναι ένα καλό νέο για τον Παναθηναϊκό, μιας και πλέον έχει έναν... μνηστήρα λιγότερο να αντιμετωπίσει. Ωστόσο το πράγμα είναι εξίσου δύσκολο και με βάση το γεγονός ότι οι μάνατζερ του παίκτη θέλουν περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για να δώσουν την συγκατάθεσή τους για να προχωρήσει η υπόθεση. Φυσικά όσο περνάει ο καιρός και δεν βρίσκει ομάδα ο πελάτης τους υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξουν οι απαιτήσεις τους.
Οι πράσινοι συνεχίζουν να κάνουν την προσπάθεια τους, με τον παίκτη με βάση τις πληροφορίες από την Αργεντινή να βλέπει θετικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Στο κόλπο ως γνωστόν έχει μπει και ο Παλάσιος και προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του, λέγοντάς του τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, ο «Τούκου» στην πρώτη του μόλις χρονιά με τα πράσινα έκανε ρεκόρ καριέρα στα γκολ.
Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.
Χαρακτηριστικά ανέφερε ο έμπειρος δημοσιογράφος:
«Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο δεν θα παίξει στην Μπόκα; Ναι, είναι αλήθεια ότι έγινε μια διερευνητική επαφή, αλλά η Μπόκα αποφάσισε να μην κινηθεί περαιτέρω για την περίπτωσή του».
🎙"Domingo Blanco NO VA A JUGAR EN BOCA? si es cierto que hubo un un sondeo pero el xeneize no lo va a ir a buscar"
— Mundo Boca Radio/TV (@mundobocaradio) June 11, 2022
🗣 @LuisFregossi
📲 https://t.co/4Mrzoz5SCP pic.twitter.com/f2nfP83LaY