Έξτρα πριμ είχε τάξει ο Αλαφούζος πριν από τη Σλάβια

Έξτρα πριμ είχε τάξει ο Αλαφούζος πριν από τη Σλάβια

Μια κίνηση που δείχνει τη δίψα για διάκριση στον Παναθηναϊκό και τη διάθεση ενόψει της συνέχειας.

Το πάθος για ανατροπή και πρόκριση επί της Σλάβια Πράγας ήταν εξ’ αρχής δεδομένο. Άπαντες στο τριφύλλι είχαν διάθεση μαχητική, κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Οι πράσινοι είχαν ατυχία, είδαν τον διαιτητή να τους αδικεί ξανά και εν τέλει έμειναν με την πίκρα του αποκλεισμού. Κέρδισαν, όμως, το χειροκρότημα για την εμφάνιση και το πάθος που είχαν στο ματς.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πριν από το παιχνίδι έταξε εξτρά πριμ στους ποδοσφαιριστές, που θα το έπαιρναν σε περίπτωση πρόκρισης. Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δώσει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες, πέρα από την τεράστια διάθεση απ’ όλους να παλέψουν για την ανατροπή. Η παραπάνω κίνηση της διοίκησης έπαιξε κι αυτή τον ρόλο της στο να έχουν οι ποδοσφαιριστές… μάτι που γυαλίζει στη Λεωφόρο.

Φυσικά, το πριμ δε θα το λάβουν οι παίκτες, αφού η πρόκριση δεν ήρθε, αλλά φάνηκε ξεκάθαρα η διάθεση του κλαμπ για διάκριση και φυσικά η οικονομική άνεση που, πλέον, υπάρχει στην ΠΑΕ.