Μπερνάρ: «Συζητήσαμε αρκετά πράγματα στο ημίχρονο - Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα»

Μπερνάρ: «Συζητήσαμε αρκετά πράγματα στο ημίχρονο - Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα»

O Μπερνάρ σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε ότι οι πράσινοι πήραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Το σχόλιό του για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και σε τέτοιου είδους παιχνιδιού. Ήταν πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε μια διαφορά από τη δεύτερη θέση. Όλοι ξέρουμε ότι οι αγώνες από εδώ και πέρα είναι πολύ σημαντικοί. Σήμερα όμως ότι ήταν μια ευκαιρία να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι μπορούμε να πετύχουμε».

Για το πώς άλλαξε η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο: «Συζητήσαμε αρκετά, ο προπονητής μας είπε πολλά πράγματα. Οι παίκτες μιλήσαμε μεταξύ μας. Είχαμε δυσκολίες στην πίεση και στα μαρκαρίσματα στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, ανασυνταχθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα».

Για το αν είναι ένα μήνυμα τίτλου αυτή η νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς ακόμα. Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο, παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να κοιτάμε τον επόμενο αγώνα και να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος στη διαδικασία της προσαρμογής: «Εδώ και πολύ καιρό δεν είχα αρχίσει από την αρχή έναν αγώνα. Αυτό έγινε τώρα. Είχα έναν τραυματισμό στον ώμο. Προέρχομαι από μία χώρα που έπαιζε εντελώς διαφορετικά από ό,τι στην Ευρώπη, ωστόσο προσαρμόζομαι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

sdna.gr