Οριστική συμφωνία και «πράσινος» ο Τσέριν

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Σλοβένος χαφ, Άνταμ Τσέριν. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών και έτσι ο Άνταμ Τσέριν ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα. Το μόνο που μένει από εδώ και πέρα είναι το εντελώς τυπικό κομμάτι του πράγματος. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην χώρα μας μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα, προκειμένου να περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι πράσινοι θα δώσουν ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσέριν αναμένεται να ακολουθήσει και την αποστολή της ομάδας στην Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το Τριφύλλι αθόρυβα κινήθηκε για τον Τσέριν, που αγωνίζεται κυρίως ως 8άρι, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και σαν αμυντικό χαφ, αλλά και σε πιο επιτελικό ρόλο. Παρά τα 22 του χρόνια, είναι ήδη 13 φορές διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας, σημειώνοντας και 2 γκολ. Η τελευταία του συμμετοχή μάλιστα, ήταν στις 12 Ιουνίου κόντρα στη Σερβία, όταν και είχε σκοράρει στο ματς που έληξε 2-2.

Ο Τσέριν είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται κυρίως ως 8αρι και με την απόκτηση του αναμένεται να ενισχυθεί η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

sdna.gr