Παναθηναϊκός: Ανακατασκευάστηκε ο χλοοτάπητας της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός: Ανακατασκευάστηκε ο χλοοτάπητας της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός, κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, προχώρησε σε ανασκευαστικά έργα στον χλοοτάπητα της Λεωφόρου, προκειμένου να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και τον χειμώνα.

Όπως συνέβη και πέρυσι, έτσι φέτος οι πράσινοι προχώρησαν στην ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Λεωφόρου. Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αφαίρεσαν τον χλοοτάπητα και προχώρησαν σε νέα σπορά. Αυτό συνέβη προκειμένου το χορτάρι να ανταπεξέλθει στις κακές καιρικές συνθήκες, αλλά και στις θερμοκρασίες που επικρατούν στην χώρα μας τον χειμώνα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν αρχίσει να γίνονται συνήθεια.


Οι εργασίες λοιπόν ξεκίνησαν στις 21 Σεπτεμβρίου και ήδη από χθες ο αγωνιστικός χώρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το γήπεδο είναι 100% έτοιμος ενόψει και της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ του στο instagram ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος:

j

sdna.gr