Ραντεβού Αλαφούζου με Δώνη

Close
Ραντεβού Αλαφούζου με Δώνη

Εντός του επόμενου 10ημερου αναμένεται συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη.

Μετά την... τρικυμία που δημιουργήθηκε στον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα με τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη, πλέον εκτονώνεται καθημερινά η κρίση που ξέσπασε, κάτι στο οποίο έχουν συμβάλλει τόσο ο Τσάβι Ρόκα, όσο και συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου. 

Ήδη έχει υπάρξει μία σειρά επαφών τις τελευταίες μέρες κι όλα δείχνουν ότι το ραντεβού μεταξύ του μεγαλομετόχου και του Έλληνα τεχνικού με τη συμμετοχή του Ρόκα, αναμένεται να γίνει μέχρι την έναρξη των πλέι οφ, ήτοι το ερχόμενο 10ημερο, σύμφωνα με την "Πράσινη". 

Ο στόχος της συνάντησης θα είναι να βγει με ηρεμία η φετινή χρονιά, ενώ είναι πιθανό να γίνει κουβέντα και για τη νέα σεζόν. Δεδομένα μετά από όσα συνέβησαν το γυαλί έχει ραγίσει, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα συμβεί και τα πάντα μπορεί να αλλάξουν, έστω κι αν η παραμονή του Δώνη την επόμενη χρονιά δεν φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο.

Για τη συνέχιση της συνεργασία τους πάντως σημαντικό ρόλο θα παίξει και το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Αλαφούζος για τη νέα σεζόν. Όταν είχε αναλάβει τα ηνία του Τριφυλλιού ο Δώνης, το καλοκαίρι του 2018, η τελευταία χρονιά του τριετούς πλάνου προέβλεπε έναν Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό για πρωταθλητισμό. Τότε βέβαια υπήρχε στο κάδρο και ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα όμως δεν φαίνεται να υπάρχει σκέψη για τέτοιο άλμα σε μπάτζετ και ομάδα τη νέα περίοδο, αλλά όλα είναι ανοικτά.  

sdna.gr