Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή του Monday FC στη Nova και την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να επιβάλλει πρόστιμο στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το 1-1 με την Κηφισιά.
«Δεν τα καταλαβαίνω εγώ αυτά. Είμαι άλλης λογικής. Δηλαδή έδωσε πριμ γιατί πέρασαν στα πέναλτι ή γιατί υπήρχε αυτό σε πιθανότητα πρόκρισης στον τελικό; Πρόστιμο σε ποιον; Στους παίκτες; Γιατί; Έβαλε πρόστιμο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού;» είπε αρχικά ο Ντέμης.
«Στον προπονητή έβαλε πρόστιμο; Είδες κανέναν παίκτη να μην τρέχει στο γήπεδο, να μην τα δίνει όλα; Πως βάζουμε πρόστιμο στους παίκτες. Πρόστιμο βάζουμε αν κάνει κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, αν δεν τηρήσει το fair play γιατί εγώ ήμουν μ’ αυτά… Αν με τη συμπεριφορά του προσβάλλει την ομάδα. Αν χάσει ο παίκτης ένα γκολ βάζουμε πρόστιμο, αν κάνει χατ τρικ τότε του δίνουμε πριμ; Για τα “Χ” φταίνε οι παίκτες ή έχει βάλει και στον προπονητή; Οι ομάδες έχουν απαίτηση από τους παίκτες να τα δίνουν όλα στο γήπεδο και να έχουν καλή συμπεριφορά. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά του προπονητή. Και με τη Λαμία και με την Κηφισιά οι παίκτες έτρεχαν σαν τρελοί. Αν δεν πάρουν το Κύπελλο έχουν πρόστιμο;», κατέληξε ο Ντέμης.