Γεμίζει η Τούμπα για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Στα δώδεκα χιλιάδες έφτασε η προπώληση των εισιτηρίων για την αυριανή (2/10) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ενώ τα επτά χιλιάδες που απομένουν διατίθενται διαδικτυακά, αλλά και από τα εκδοτήρια ανήμερα του αγώνα

Μαγνητίζει το αυριανό (2/10) ντέρμπι στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό τους φίλους του ΠΑΟΚ. Οι “ασπρόμαυροι” δείχνουν μεγάλη διάθεση να βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους και να στηρίξουν την προσπάθειά της να νικήσει τους “πράσινους” και να τους πλησιάσει σε απόσταση ενός βαθμού στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της SL1.

Όπως έκανε γνωστό σήμερα (1/10) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήδη έχουν διατεθεί δώδεκα χιλιάδες εισιτήρια για την αυριανή σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας -και όχι μόνο- αναμέτρηση. Απομένουν άλλα επτά χιλιάδες κομμάτια για να γίνει sold out. Αυτά που απομένουν διατίθενται ήδη διαδικτυακά, ενώ από τις 9 το πρωί της Κυριακής θα ανοίξουν εκδοτήρια στην έδρα του “Δικέφαλου”, όπου μπορεί κάποιος να αγοράσει επί τόπου.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπολογίζουν ότι η Τούμπα αύριο θα είναι γεμάτη και ότι θα εξαντληθούν τα εναπομείναντα εισιτήρια ή ότι η πώληση θα πλησιάσει το sold out. Οι ενδείξεις που έχουν από την έως τώρα κινητικότητα στην αγορά των εισιτηρίων για το ντέρμπι αυτό τους υποδεικνύει ότι θα γίνει τελικά.

novasports.gr