Κλειστά χαρτιά από τον Λουτσέσκου - Δεν ανακοίνωσε αποστολή ενόψει ΑΕΚ!

Κλειστά χαρτιά από τον Λουτσέσκου - Δεν ανακοίνωσε αποστολή ενόψει ΑΕΚ!

Κλειστά χαρτιά κράτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για το Κύπελλο - Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ.

Η τελευταία πρόβα διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Πέμπτης (08.01) και περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενόψει του ντέρμπι, ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Θυμιάνης έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Μπάμπα είναι τιμωρημένος και δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην ανακοινώνει αποστολή μετά το τέλος της προετοιμασίας!

Μετά το φινάλε της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για το Makedonia Palace, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν το μεγάλο παιχνίδι.

sdna.gr