ΠΑΟΚ: Πέταξε για Ηράκλειο η αποστολή εν αναμονή της απόφασης για την αναβολή του αγώνα με τον ΟΦΗ!

ΠΑΟΚ: Πέταξε για Ηράκλειο η αποστολή εν αναμονή της απόφασης για την αναβολή του αγώνα με τον ΟΦΗ!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, με δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν έχει απαντήσει ακόμα στην ψηφοφορία για το αίτημα αναβολής του αγώνα με τον ΟΦΗ, δεν έχει άλλα περιθώρια να περιμένει και πετάει για Ηράκλειο!

«Μύλος» με την τύχη του ΟΦΗ-ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του Βορρά», θυμίζουμε, ζήτησε αναβολή του αγώνα και πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μεταξύ των ομάδων της Stoiximan Super League είναι, μέχρι στιγμής, 14-0, μαζί με την ψήφο της ΕΠΟ, και απομένει μόνο μία, της ΑΕΚ!

Επειδή η ψηφοφορία γίνεται δια τηλεφωνικής περιφοράς απαιτείται η ψήφος όλων. Είναι αδιάφορο αν η ψήφος της ΑΕΚ θα είναι θετική ή αρνητική, καθώς αρκεί η πλειοψηφία!

Ωστόσο, πρέπει να ψηφίσουν όλοι για να είναι έγκυρη η διαδικασία. Αν η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, δηλαδή, δεν στείλει απάντηση, επαναλαμβάνουμε θετική ή αρνητική, η διαδικασία μπλοκάρεται!

Περισσότερα σε λίγο...

sport-fm.gr