ΠΑΟΚ: Πρωινή προπόνηση με επιστροφή Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Πρωινή προπόνηση με επιστροφή Κοτάρσκι

Με πρωινό ραντεβού στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (18/9, 19:00) ο ΠΑΟΚ.

Στο προσκήνιο μπαίνει ο αγώνας στο Ηράκλειο για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέκσου, με τους «ασπρόμαυρους» να σηκώνουν μανίκια για το εκτός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, έχοντας στο απουσιολόγιο του μόνο το όνομα του Γιάννη Μιαχαηλίδη, ενώ σε ρυθμούς προπονήσεων θα επιστρέψει και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι στην αναμέτρηση με τη Λαμία, παρέμεινε για δύο μέρες σπίτι του προκειμένου να αναρρώσει, και από σήμερα (15/9) θα επανενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας, ενόψει του παιχνιδιού με τους Κρητικούς.

sdna.gr