Συμφώνησε με τον Ντιουσέ της Σεντ Ετιέν!

Συμφώνησε με τον Ντιουσέ της Σεντ Ετιέν!

Με άρωμα Σαμπιονά η πρώτη φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ, ο οποίος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή Σενεγαλέζο αμυντικό μέσο Ασάν Ντιουσέ, που έμεινε ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν.

Κοντά στην πρώτη του μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο ΟΦΗ.

Η ομάδα του Ηρακλείου ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ασάν Ντιουσέ, ο οποίος μέχρι πριν λίγο καιρό ανήκε στην Σεντ Ετιέν.

Ο Ντιουσέ είναι 24 ετών, αριστεροπόδαρος, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή (αμυντικός μέσος) και εκτός από τη γαλλική Σεντ Ετιέν με την οποία πέρσι είχε μόλις 4 συμμετοχές, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Έμπολι (2014-17, 48 συμμετοχές), Κίεβο Βερόνα (2018-19, 14 αγώνες), και Ανκαραγκούτσου με την οποία την περίοδο 2020-21 αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια.

Εντός της ημέρας ο νεαρός μέσος αναμένεται  στην Κρήτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα είναι καλά, να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

sdna.gr