Το 2009 πρώτο βήμα στην Κύπρο, τώρα Κυπελλούχος στο πλευρό του Ιβάν (φώτος)

Το 2009 πρώτο βήμα στην Κύπρο, τώρα Κυπελλούχος στο πλευρό του Ιβάν (φώτος)

Το 2009/10 έκανε το πρώτο βήμα στην προπονητική του καριέρα στην Κύπρο και το Φρέναρος F.C 2000 και αφού προηγουμένως έπαιξε σε ομάδες του νησιού μας. Ο λόγος για τον Νίκο Κολομπούρδα που πλέον είναι Κυπελλούχος Ελλάδας αφού είναι ανάμεσα στους συνεργάτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η ανάρτηση του Φρέναρος F.C 2000:

"Η ομάδα μας, συγχαίρει την ομάδα του Παναθηναικού Ελλάδας, για την κατάκτηση του Κυπέλλου και ιδιαίτερα στέκεται σε ένα δικό μας παιδί και φίλο, τον κ.Νίκο Κολομπούρδα, ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ομάδα της Κοινότητας μας, την Χρονολογία 2009-2010, όταν η ομάδα μας βρισκόταν στην Β Κατηγορία, δείχνοντας από τα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας, εξαιρετικά δείγματα γραφής και γνώσεων.

Ο Νίκος Κολομπούρδας, αυτή την στιγμή βρίσκεται στο τεχνικό team του <Στρατηγού> Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στην ομάδα του Παναθηναικού Ελλάδος, κατέχοντας την θέση του Βοηθού Προπονητή. Η Κοινότητα μας είναι περήφανη για το κ. Κολομπούρδα και την μετέπειτα εξέλιξη του. Ο πρόεδρος της ομάδας μας, Τάσος Αναστάση  παρακολούθησε δια ζώσης τον ψεσινό τελικό κυπέλλου στο Οάκα, ως επίσημος προσκεκλημένος του κ. Κολομπούρδα, τους οποίους συνδέει μια στενή και αδελφική φιλία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ COACH 
🙏🥇🏆⚽️".