Δράση στο CEFL/LIVE το ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ!

Close
Δράση στο CEFL/LIVE το ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ!

Με τις αναμετρήσεις της 3ης και 4ης αγωνιστικής των Playoffs συνεχίζεται απόψε η Β’ φάση του  παγκυπρίου πρωταθλήματος ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου CEFL, στο οποίο δεσπόζει φυσικά το πολύ μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΚ Λάρνακας και του ΑΠΟΕΛ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από την σελίδα του Cyprus Electronic Football League στο facebook, το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ καθώς και το ΑΕΛ - FONBET OLB ESC.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης και 4ης αγωνιστική των Playoffs:

Τρίτη 17 Μαΐου 2022 (22:00 - 3η αγωνιστική)

ΑΕΛ Λεμεσού - ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου
ΑΕΚ Λάρνακας - ΑΠΟΕΛ
ΑΣΙΛ Λύσης - FONBET OLB ESC

Τρίτη 17 Μαΐου 2022 (22:30 - 4η αγωνιστική)

ΑΠΟΕΛ - ΑΣΙΛ Λύσης
ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου - ΑΕΚ Λάρνακας
ΑΕΛ Λεμεσού - FONBET OLB ESC

Ταυτότητα της αγωνιστικής ημέρας

Ντέρμπι τίτλου

ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΠΟΕΛ στην τρίτη φετινή τους μονομαχία, με την δεδομένη στιγμή να θεωρείται και η πιο σημαντική, καθώς από την μια, ο ΑΠΟΕΛ με ενδεχόμενη νίκη θα θέσει πολύ γερές βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και από την άλλη, η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία την νίκη για να πλησιάσει τον πρωτοπόρο στον 1 βαθμό, βάζοντας φωτιά στην μάχη του τίτλου. Φυσικά, όποια ανάλυση και να γίνει για αυτό το παιχνίδι και το οποιοδήποτε αποτέλεσμα, δεν θα έχει καμία ουσία αν δεν κερδίσει στην συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ τον ΑΣΙΛ Λύσης και η ΑΕΚ Λάρνακας την σκληροτράχηλη ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου.

Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες

Και άλλο έδαφος για την 2η θέση έχασε χθες η ομάδα των FONBET OLB ESC, η οποία στις σημερινές αναμετρήσεις απέναντι σε ΑΣΙΛ Λύσης και ΑΕΛ Λεμεσού, χρειάζεται άμεσα επιστροφή στις επιτυχίες, για να συνεχίσει να ελπίζει.

ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου

Με 14 πόντους να την χωρίζουν από την 5η θέση, είναι σχεδόν σίγουρο πως η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου έχει εξασφαλισμένη την 4η θέση, καθώς και ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτό όμως δεν την καθιστά καθόλου αδιάφορη, καθώς έδειξε χθες απέναντι στον ΑΠΟΕΛ πως θέλει να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί και είναι σίγουρο πως θα βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ. 

ΑΕΛ

ΑΠΕΑ και FONBET OLB ESC οι δύο αποψινοί αντίπαλοι για την ΑΕΛ, με την ομάδα του Μιχάλη Κυριάκου να γνωρίζει πως ο κάθε βαθμός πλέον είναι κρίσιμος για την εξασφάλιση της προνομιούχας 5ης θέσης.

ΑΣΙΛ Λύσης

Απέναντι σε FONBET OLB ESC και ΑΠΟΕΛ οι δύο αγώνες που έχει να δώσει ο ΑΣΙΛ, με τα δεδομένα να είναι ακριβώς τα ίδια όπως με την ομάδα της ΑΕΛ. Η χθεσινή τους ισοπαλία τους κράτησε ισόβαθμους και αναμένεται μια μάχη μέχρι τέλους, όπου κανένας δεν μπορεί να προβλέψει ποιος θα βγει νικητής.

Συνδιοργανωτές του πρωταθλήματος και του κυπέλλου είναι η Digital Tree και η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, μαζί με την INSPOT.

Μεγάλος χορηγός το Foody.