Καλεσμένος στο Super Monday ο Άγγελος Αναστασιάδης το βράδυ της Δευτέρας. Συζήτηση με τον πολύπειρο πρώην Ομοσπονδιακό προπονητή για την πορεία της Εθνικής μας στα προκριματικά του Μουντιάλ και όχι μόνο...
"Γίνονται πολλά ατομικά λάθη από τα παιδιά και σε αυτό το επίπεδο τα πληρώνεις. Δεν μπορείς να κάνεις δώρα σε αυτό το επίπεδο".
"Εγώ όταν ήρθα πήραμε μια ισοπαλία με το Λουξεμβουργο και πήρανε πριμ οι παίκτες για καλή εμφάνιση! Και λέω είναι δυνατό αυτό;"
"Είναι πολύ σημαντικό το που βάζεις τον πήχη. Δεν ξέρω που είναι ο πήχης αυτή τη στιγμή...".
"Η Κύπρος για να έχει μια αξιοπρεπή πορεία πρέπει να βάλει ψηλά τον πήχη. Πρέπει να πούμε ότι πάμε να προκριθούμε".
"Πρέπει να πείσεις τα παιδιά ότι δεν είναι της... πλάκας. Εμείς παίζαμε με τη Γερμανία και λέγαμε πάμε να κερδίσουμε".
"Εγώ δεν είμαι της άποψης ότι δεν μπορούμε. Δεν κατάλαβα, τι είναι οι άλλοι, Θεοί; Υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπίσεις καλύτερες ομάδες. Να τρέξεις παραπάνω, να δώσεις την ψυχή σου...".
"Εμείς τότε είχαμε ένα καλό κορμό αλλά είχαμε και πολλά παιδιά που δεν έπαιζαν στις ομάδες τους. Είχαμε άλλα προβλήματα τότε... Έρχονταν παίκτες με τρεις προπονήσεις να παίξουν με Γερμανία, με Πορτογαλία, με Ιταλία".
"Είχαμε προσωπικότητες, είχαμε καλούς παίκτες αλλά και τα παιδιά τώρα δεν είναι άσχημοι ποδοσφαιριστές".
"Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την Εθνική ομάδα πρέπει να λύσουν τα προβλήματα".
"Δεν μπορώ να κάνω κριτική στο συνάδελφο, δεν το έκανα ποτέ. Εγώ εκτιμώ τον Κωστένογλου. Έχω καλή σχέση μαζί του".
"Σε όλες τις ομάδες πρέπει να υπάρχει ένας κορμός, 7-8 παιδιά και γύρω από αυτούς να παίζουν άλλοι ανάλογα με τις συνθήκες".
"Εγώ θα επικεντρωνόμουν να πείσω τα παιδιά ότι δεν τους αξίζει η ίδια θέση με τη Μάλτα. Ούτε η Σλοβενία είναι καλύτερη από την Κύπρο".
"Ήμουν 7 χρόνια εκεί. Είναι άσχημο η Κύπρος να είναι στην ίδια μοίρα με τη Μάλτα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι εκεί θα βρουν τις λύσεις".
"Το θέμα είναι πως θα πείσεις τον κόσμο, τους δημοσιογράφους... Όχι τους ποδοσφαιριστές. Εγώ τους ποδοσφαιριστές τους έπεισα σε ένα λεπτό!".
"Συνέβαινε και σε μένα και συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις Εθνικές αυτής της δυναμικότητας, κάποιοι παίκτες να βάζουν τις ομάδες πάνω από τις Εθνικές. Πρέπει να πείσεις τον άλλο να έρθει να τα δώσει όλα".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ
