Στους ακριβοπληρωμένους ο Πιέρος - Από το ένα εκ. (₸) την μέρα στο ένα τον μήνα;

Close
Στους ακριβοπληρωμένους ο Πιέρος - Από το ένα εκ. (₸) την μέρα στο ένα τον μήνα;

Διαρκώς στο προσκήνιο ο Πιέρος Σωτηρίου αφού πολλές ομάδες που ψάχνουν για επιθετική ενίσχυση, τον έχουν στο... μπλοκάκι. ΕΔΩ το ψεσινό δημοσίευμα του Gazzetta.gr για τις απαιτήσεις της Αστάνα.

Αναφορά στον διεθνή στράικερ κάνει ρεπορτάζ στο Καζακστάν, με αφορμή την προτεινόμενη επιβολή salary cap, δηλαδή συγκεκριμένου "ταβανιού" για το τι θα μπορεί να ξοδέψει σε αμοιβές μια ομάδα. Αυτό που προτείνεται είναι κανένας παίκτης ή προπονητής να μην αμείβεται με περισσότερα από ένα εκατομμύριο Τένγκε τον μήνα, δηλαδή περίπου μόλις 2000 ευρώ!

Νέα πλατφόρμα Parimatch - Νέα εμπειρία στοιχήματος

Το ρεπορτάζ αναφέρεται σε μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου κάνοντας τον συσχετισμό, σημειώνοντας πως ο Μέσι κερδίζει αυτό το ποσό μέσα σε 13 λεπτά και ο Ρονάλντο μέσα σε 17.

Έπειτα γίνεται αναφορά και στους ψηλότερα αμειβόμενους της πρώτης κατηγορίας στο Καζακστάν, ανάμεσά τους και ο Πιέρος. "Κάθε μέρα ο Πιέρος γίνεται πλουσιότερος κατά ένα εκατομμύριο τένγκε (σ.σ 2000 ευρώ). Θα του αρέσει η μετάβαση από το 'μια φορά την μέρα' στο 'μια φορά τον μήνα;'. Αμφιβάλλουμε. Σύμφωνα με αναφορές, αμείβεται με περίπου 700 000 ευρώ το χρόνο", σημειώνεται.