Παναγιώτου: “Τι έγινε πάλε και φάμεν το; /Προτιμώ Κύπριο προπονητή”

Παναγιώτου: “Τι έγινε πάλε και φάμεν το; /Προτιμώ Κύπριο προπονητή”

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Παναγιώτου ανέφερε τα πιο κάτω στην εκπομπή “Μάθε Μπαλίτσα”, δείχνοντας έτσι την έλλειψη ομαδικότητας και ηγετών στην Εθνική. Παράλληλα ανέφερε πως προτιμά η ομάδα να έχει Κύπριο προπονητή.

“Εμείς όταν δεχόμαστε γκολ γυρίζει ο ένας να δει τον άλλο. Είναι σαν να λένε: Τι έγινε πάλε και φάμεν το;"

“Έβαλε ένα φοβερό γκολ ο Κακουλλής. Πανηγύριζε μόνος του το παιδί. Δεν είδα έναν να πιάνει την μπάλα από τα δίχτυα και να φωνάζει πάμε να ισοφαρίσουμε”.

"Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές τον καιρό μας ήταν οι ηγέτες των ομάδων τους. Τώρα δεν υπάρχουν Κύπριοι ηγέτες στις ομάδες τους, εκτός ίσως από Αρτυματα, Λαϊφη, Πιέρο". 

Αν μπορούμε κάποτε να διεκδικήσουμε πρόκριση και η γνώμη του για τον Κωστένογλου... "‘Οχι δεν μπορούμε να προκριθούμε. Καλές εμφανίσεις μπορείς να έχεις ή να πάρεις ένα αποτέλεσμα από μεγάλη ομάδα. Ίσως να ήταν το ξεκίνημα καλό. Μετά δεν μπόρεσε να δώσει τα κίνητρα ο Κωστένογλου".

Για το αν προτιμά Κύπριο προπονητή... "Προτιμώ Κύπριο προπονητή ναι. Ο Κύπριος προπονητής θα εμπνεύσει αυτά τα παιδιά. Ο Κύπριος θα αγγίξει την καρδιά τους”.