«Ξου ξου»: Η εφαρμογή για κινητά από Έλληνα που διώχνει κουνούπια και κατσαρίδες

«Ξου ξου»: Η εφαρμογή για κινητά από Έλληνα που διώχνει κουνούπια και κατσαρίδες

Ο ενοχλητικός ήχος του κουνουπιού στο αυτί σας την ώρα που κοιμάστε στοιχειώνει τα όνειρά σας, όμως πλέον υπάρχει εφαρμογή που τα απωθεί και δεν χρειάζονται οι ταμπλέτες και τα υγρά αντικουνουπικά.

Με το πάτημα ενός κουμπιού η πρώτη ελληνική εφαρμογή για κινητά, που διατίθεται δωρεάν, διώχνει τα ενοχλητικά κουνούπια, αλλά και τις σιχαμερές κατσαρίδες! Το Ksou Ksou & το KatsaridoKsouKsou, σας δίνει τη δυνατότητα να απωθήσετε οποιοδήποτε κουνούπι και κατσαρίδα βρίσκεται γύρω σας.

Δημιουργός της εφαρμογής ο Χρήστος Αποστόλου, ο οποίος, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, είπε πώς μπορούμε να προμηθευτούμε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή. Απλώς πληκτρολογούμε «ξου ξου» με ελληνικούς ή ξένους χαρακτήρες στη μηχανή αναζήτησης και αποκτάμε πρόσβαση στην εφαρμογή.

Όπως εξηγεί ο 26χρονος Χρήστος Αποστόλου, με το πάτημα ενός κουμπιού ενεργοποιείται από το ηχείο του κινητού τηλεφώνου ένα αρχείο ήχου και κρουστικοί ήχοι που δεν μπορεί να το αντιληφθεί το ανθρώπινο αυτί εξαιτίας των ιδιαίτερων συχνοτήτων. Παρ' όλα αυτά, οι συχνότητες του αρχείου που εκπέμπονται είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές για τα κουνούπια και τις κατσαρίδες. Η εφαρμογή καλύπτει χώρο περίπου 9 τετραγωνικών μέτρων και δεν χρειάζεται σύνδεση στο Διαδίκτυο.

iefimerida.gr