Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε χθες την τιμολόγηση των πακέτων για την League phase του Conference και η αντίδραση του κόσμου, τουλάχιστον από τα σχόλια που υπάρχουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ήταν θετική.
Ειδικά η προσφορά που απευθύνεται προς τους 9,000 διαρκείας και προσφέρει μέχρι και 25% έκπτωση από την τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων δημιουργεί μια προοπτική για να αποκτήσουν θέση σχεδόν όλοι οι διαρκείας. Όπως και τα πακέτα που απευθύνονται σε άτομα που δεν έχουν διαρκείας αλλά μπορούν να εκμεταλλευτούν επίσης χαμηλότερες τιμές εξασφαλίζοντας τις θέσεις τους, ενόψει της πρώτης παρουσίας, της ομάδας στην νέα φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ που στέκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές, τα τελευταία δύσκολα χρόνια αναμένεται για ακόμα μια φορά, να ενισχύσει και οικονομικά και αγωνιστικά την ομάδα του.