Γιουβέντους: Στα υπόψιν και ο Λακαζέτ

Γιουβέντους: Στα υπόψιν και ο Λακαζέτ

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Γιουβέντους στην απόκτηση του Μίλικ από την Νάπολι, ωθούν τους Τορινέζους να στραφούν σε εναλλακτικές περιπτώσεις, όπως ο Λακαζέτ.

Η Γιουβέντους επιθυμεί να πλαισιώσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα με έναν ακόμη προικισμένο επιθετικό, προκειμένου ο Μαουρίτσιο Σάρι να έχει πλειάδα επιλογών στην επιθετική γραμμή. Πρώτη επιλογή της ''Μεγάλης Κυρίας'' είναι ο Αρκάντιους Μίλικ, ωστόσο η Νάπολι επιθυμεί να παραχωρήσει τον Πολωνό επιθετικό σε ομάδα εκτός Ιταλίας.

Γι'αυτό το λόγο, οι πρωταθλητές Ιταλίας στρέφονται σε εναλλακτικές περιπτώσεις και μία από αυτές είναι ο Αλεξάντερ Λακαζέτ, σύμφωνα με την Calciomercato. Οι άνθρωποι της Γιουβέντους ήρθαν σε επαφή με τον Λακαζέτ, προκειμένου να δουν αν ο 29χρονος επιθυμεί να έρθει στο Τορίνο.

Η υπόθεση αυτή θα προχωρήσει, αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο με την ανανέωση του Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ.

Ο Γάλλος επιθετικός κατέγραψε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 10 γκολ και 4 ασίστ. Έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ για δύο χρόνια ακόμη. Θυμίζουμε ότι οι Λονδρέζοι τον αγόρασαν το καλοκαίρι του 2017 από την Λιόν, έναντι 53 εκατομμυρίων ευρώ.

Nigel French/PA via AP

sport24.gr