"Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να κερδίσουμε με αυτό το σκορ"

"Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να κερδίσουμε με αυτό το σκορ"

Οι δηλώσεις του προπονητή της Λεχ, Dariusz Zuraw, μετά το 0-5 επί του Απόλλωνα...

Αρχικά: "Στο πρώτο μέρος και οι δυο ομάδες έκαναν πολύ καλό παιχνίδι και το ματς ήταν ισοδύναμο. Στο δεύτερο όλα άλλαξαν. Ειδικά μετά το 2ο γκολ, ελέγξαμε τον ρυθμό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη γιατί ξέρουμε ποιος είναι ο Απόλλωνας. Ξέρουμε ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο. Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να κερδίσουμε με αυτό το σκορ".

Ποιόν αντίπαλο προτιμάει στην επόμενη φάση…. “Δεν έχουμε καμία προτίμηση, να περάσει ο καλύτερος και όποιος και αν είναι και εμείς θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση”.

Ποιό ήταν το πιο καθοριστικό σημείο του αγώνα…“Το δεύτερο γκολ που έδιωξε το άγχος των παικτών έτσι μετά ξεδιπλωθήκαμε και βάλαμε και άλλα γκολ”.

Για την έρευνα που έκανε όσο αφορά τον Απόλλωνα… “Ξέρουμε πως ο Απόλλωνας μπορεί να είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η νίκη με αυτό το σκορ. Οι παίκτες το χάρηκαν, πάντα όμως και σε αυτές τις εμφανίσεις υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης”.

Για το πλάνο της ομάδας με τις κάθετες μπαλιές… “Γενικά προσπαθούμε να παίζουμε με αυτές τις μπαλιές όμως ξέραμε πως ο Απόλλωνας αρέσκεται σε τρεις αμυντικούς που ανεβαίνουν ψηλά και αυτό προσπαθήσαμε να κτυπήσουμε”.

Αντρέας Ροκόπος

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

45υ