Άλωσε ξανά το Παρίσι! (στιγμιότυπα)

Άλωσε ξανά το Παρίσι! (στιγμιότυπα)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε ξανά από το Παρκ ντε Πρενς, νικώντας (1-2) την Παρί με το γκολ του Ράσφορντ στο 87'. Πεντάρα (5-1) της Μπαρτσελόνα στη Φερεντσβάρος με Μέσι και Φάτι. Με το δεξί και εύκολα οι Λάτσιο και Λειψία.

Το βράδυ της Τρίτης (20/10) ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περνά ξανά - όπως είχε κάνει και πριν ενάμιση χρόνο σε πρόκριση τότε - από το Παρκ ντε Πρενς.

Άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στο 23' - με τη δεύτερη, ο Νάβας απέκρουσε την πρώτη, αλλά ο Λαόθ έδειξε επανάληψη καθώς ο Κοσταρικανός είχε βγει εκτός γραμμή - αλλά η Παρί ισοφάρισε στο 55' με το αυτογκόλ του Μαρσιάλ. Τελικά ο Ράσφορντ με ωραίο γκολ στο 87' χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα της Παρί σε φάση ομίλων από το 2004.

Με το δεξί ξεκίνησε και η Λειψία, η οποία δεν συνάντησε αντίσταση από την πρωτάρα Μπασακσεχίρ. Νίκησε εύκολα 2-0 την τουρκική ομάδα με δύο γκολ του Ανχελίνιο μέσα σε τέσσερα λεπτά στο πρώτο εικοσάλεπτο.

ΠΣΖ (Τούχελ): Νάβας, Φλορέντσι (78' Νταγκμπά), Ντιαλό, Κιμπεμπέ, Κουρζαουά (86' Μπάκερ), Ερέρα (78' Ραφίνια Αλκάνταρα), Ντανίλο, Γκέιγ (46' Κεν), Ντι Μαρία (86' Σαράμπια), Νεϊμάρ, Εμπαπέ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Σόλσκερ): Ντε Χέα, Ουάν-Μπισάκα, Τουανζέμπε, Λίντελεφ, Σο, Φρεντ, ΜακΤόμινι, Ράσφορντ, Μπρούνο Φερνάντες, Τέλες, Μαρσιάλ.
 

sport24.gr