ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΑΣΕΩΝ με τον Ηρακλή Τσίκινη

ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΑΣΕΩΝ με τον Ηρακλή Τσίκινη

Ο μόνιμος συνεργάτης της εκπομπής μας, SUPER MONDAY, πρώην Ελλαδίτης διεθνής διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, ανέλυσε με τη βοήθεια της Ελίνας Πασενίδου το βράδυ της Δευτέρας, ορισμένες από τις φάσεις της αγωνιστικής, η οποία ήταν... εύκολη για τους διαιτητές.

Πάφος - Καρμιώτισσα/Πέναλτι υπέρ της Πάφου: "Μάλλον σκόνταψε στα πόδια του ο παίκτης. Δεν υπήρχε παράβαση, ξεγελάστηκε ο διαιτητής. Έχω και μια αμφιβολία ακόμα αν είναι μέσα στην περιοχή. Δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι, έπρεπε να δοθεί και κίτρινη για θέατρο. Αν υπήρχε VAR δεν θα δινόταν πέναλτι".

Ομόνοια - ΕΝΠ/Πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας: "Υπάρχει παράβαση, ο παίκτης τσιμπάει τη μπάλα και ο τερματοφύλακας του πιάνει το πόδι. Σωστά δόθηκε το πέναλτι, υπήρχε παράβαση. Σωστή η κίτρινη στον τερματοφύλακα".

Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ/Επιθετικό φάουλ του Νούχιου επί του Γκαλίτσιου: "Νομίζω ότι έκανε λάθος ο διαιτητής. Υπάρχει μια επαφή αλλά δεν δικαιολογείται η πτώση, κακώς δόθηκε φάουλ. Αυτές οι επαφές γίνονται συχνά, πρέπει να αφήνεται το παιχνίδι. Δεν είναι όλες οι επαφές φάουλ".

Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ/Το δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης: "Σωστά μέτρησε το γκολ. Δεν υπάρχει χέρι, η μπάλα βρίσκει σχεδόν στον ώμο του παίκτη της Ανόρθωσης".

γηξηγξ

φδγδφγ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL