Αποζημιώθηκαν γιατί πήγαν για... Ρονάλντο και έφυγαν χωρίς!

Αποζημιώθηκαν γιατί πήγαν για... Ρονάλντο και έφυγαν χωρίς!

Δικαστήριο της Νότιας Κορέας διέταξε έναν διοργανωτή αγώνα να αποζημιώσει τους φιλάθλους, οι οποίοι είχαν πληρώσει ακριβό εισιτήριο για να δουν από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά δεν τον... είδαν ποτέ.

Αυτό συνέβη τον Ιούλιο του 2019, όταν διοργανώθηκε φιλικός αγώνας στην Σεούλ, ανάμεσα στην Γιουβέντους και μία μεικτή ομάδα από τους κορυφαίους παίκτες του νοτιοκορεατικού πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση έληξε 3-3, όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν έπαιξε καθόλου καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και οι «μπιανκονέρι» δεν ήθελαν να ρισκάρουν.

Αυτό, βέβαια, δεν το γνώριζαν οι περίπου 65.000 φίλαθλοι, οι οποίοι πλήρωσαν από 22 έως και 301 ευρώ για να δουν από κοντά τον Ρονάλντο.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο εν λόγω άνθρωπος, «είχε συμβατική υποχρέωση να διασφαλίσει ότι ο Ρονάλντο θα παίξει», όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Κεντρικού Επαρχιακού Δικαστηρίου της Σεούλ.

Με τη απόφαση, ο διοργανωτής καλείται να καταβάλει στους 162 φιλάθλους που προχώρησαν στην μήνυση, το ήμισυ της αξίας κάθε εισιτηρίου και επιπλέον 37 ευρώ.

sdna.gr