"ΑΕΛ η πιο σταθερή ομάδα, μπορεί το πρωτάθλημα" (ΚΡΙΣΤΗΣ... "Στην Κερκίδα")

"ΑΕΛ η πιο σταθερή ομάδα, μπορεί το πρωτάθλημα" (ΚΡΙΣΤΗΣ... "Στην Κερκίδα")

Ο Κρίστης Ανδρέου που έπαιξε στο παρελθόν τόσο σε ΑΕΛ όσο και σε ΕΝΠ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή μας το μεσημέρι και σχολίασε το σημερινό παιχνίδι και όχι μόνο.

Οι δηλώσεις του παίκτη του Άρη "ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ" και τον Αντρέα Ψάλτη...

"Δύσκολη για όλους τους ποδοσφαιριστές στην Β' κατηγορία η διακοπή. Και στην πρώτη διακοπή ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε ρυθμό μετά την επανέναρξη. Τώρα κάνουμε μίνι προετοιμασία αλλά είναι δύσκολο γιατί κάνουμε προπόνηση ανά τέσσερις".

"Υπάρχει φαβορί που είναι η ΑΕΛ αλλά η ΕΝΠ κέρδισε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας. Θα είναι ένα καλό και κλειστό παιχνίδι, είδαμε την Ένωση να παίζει κλειστά και να βγαίνει μπροστά με τους γρήγορους παίκτες που έχει. Η ΑΕΛ είναι η πιο σταθερή ομάδα μέχρι τώρα, παίζει το δικό της παιχνίδι, ο Κέρκεζ κάνει εξαιρετική δουλειά. Για μένα παίζει το πιο καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, γιατί όχι; Ότι όλοι δεν είχαν την ΑΕΛ στην σκέψη τους ότι θα πρωταγωνιστήσει και δεν πίστευαν, ήταν πλεονέκτημα για αυτήν".

"Ο Απόλλωνας είναι πολύ σταθερή ομάδα και μαζί με ΑΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση είναι εκεί. Το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο στην κορυφή αλλά και στις τελευταίες θέσεις, όλες οι ομάδες είναι κοντά. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα".

"Ελπίζω πως η ΕΝΠ θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία. Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά αλλά στις τελευταίες αγωνιστικές βλέπουμε μια άλλη φιλοσοφία και πιστεύω να τα καταφέρει στο τέλος. Είναι σημαντικό να παίρνει βαθμούς από ομάδες της ίδιας δυναμικότητας".

τ32τ32τ23