Λουκακού: "Είπα πολλά πράγματα λόγω της αδρεναλίνης"

Ο Ρομελού Λουκακού απάντησε στο Twitter για την περίφημη φράση που φώναξε μετά το γκολ του στο 3-0 επί της Μίλαν ενώ δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς μίλησε μέχρι και για NBA και το δίλημμα μεταξύ Μάικλ Τζόρνταν ή Λεμπρόν Τζέιμς.

H Ίντερ είναι σαρωτική το τελευταίο τρίμηνο όπου έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα και αυτό την έχει φέρει στην κορυφή της Serie A, με το 3-0 επί της Μίλαν στο "Derby della Madonnina" το απόγευμα της Κυριακής (21/2) να την εκτοξεύει μάλιστα στο +4 έναντι της συμπολίτισσας.

Αναντίρρητα, τεράστιο μερίδιο επιτυχία στην πορεία πρωταθλητρισμού που πραγματοποιούν οι νερατζούρι έχουν οι δύο επιθετικοί της, με το δίδυμο Λουκακού - Μαρτίνες να έχει πετύχει τα 30 από τα 57 συνολικά γκολ της ομάδας του Κόντε σε σύνολο 23 αγωνιστικών και είναι το δεύτερο πιο παραγωγικό στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τη φετινή σεζόν, πίσω μόνο από τους Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και Τόμας Μίλερ που έχουν μαζί 36.

Ποιο είναι όμως το μυστικό για τη θραύση που κάνουν οι LuLA (Lukaku - Lautaro) και γιατί φώναζε ο Βέλγος "Είμαι ο καλύτερος" μετά το 3-0 επί της Μίλαν;

Σε αυτά και σε άλλα πολλά ερωτήματα χρηστών του Twitter θέλησε να απαντήσει ο Λουκακού την Τρίτη δίνοντας αρκετές ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Ακόμα και για το NBA, που έχει παραδεχτεί πως είναι η αδυναμία του...

Διαβάστε κάποιες από τις απαντήσεις του σε ερωτήματα που δέχτηκε στο Twitter:

Για την εξαιρετική συνεργασία του με τον Λαουτάρο Μαρτίνες: "Το κλειδί για αυτή τη συνεργασία είναι η συνεχής επικοινωνία. Έχουμε μία ξεχωριστή σχέση, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι δουλεύουμε για την ομάδα".

Για τον πανηγυρισμό του μετά από το γκολ στην Μίλαν και αν είχε αποδέκτη τον Ιμπραχίμοβιτς λόγω της πρόσφατης κόντρας τους: "Φαντάζομαι πως είπα ένα σωρό πράγματα εξαιτίας της αδρεναλίνης εκείνη τη στιγμή..."

Για την καλύτερη στιγμή του με την Ίντερ ως τώρα: "Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά, αγαπώ την Ιταλία, μου λείπουν μόνο οι οπαδοί από τα γήπεδα. Το ωραιότερο γκολ μου παραμένει εκείνο κόντρα στην Νάπολι"

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλο στην προπόνηση της Ίντερ: "Η προπόνηση, πραγματικά, είναι μία πολεμική ζώνη. Στον Κόντε δεν αρέσει όταν δεν δίνουμε το μάξιμουμ".

Για τον καλύτερο αμυντικό που έχει αντιμετωπίσει: "Ο Κομπανί".

Για τη γνώμη του για τον Μάρκους Ράσφορντ: "Βελτιώνεται συνέχεια. Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει, είναι σίγουρα ένας από τους πιο ταλαντούχους με τους οποίους έχω παίξει μαζί".

Για το δίλημμα Τζόρνταν ή Λεμπρόν: "Μην με βάζετε να απαντήσω σε αυτό".

Για το ποιος άλλος παίκτης, πλην του Κόμπι Μπράιαντ, τον εμπνέει: "Σίγουρα ο Λεμπρόν Τζέιμς! Ο τρόπος με τον οποίο καθοδηγεί τις ομάδες του και ο τρόπος με τον οποίο εμπνέει μία ολόκληρη γενιά είναι πραγματικά εντυπωσιακός".

sport24.gr