Θέλει τον Ρονάλντο μόνο αν ρίξει κατά 50% το κασέ του

Θέλει τον Ρονάλντο μόνο αν ρίξει κατά 50% το κασέ του

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ανταγωνιστή στην προσπάθειά της να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους, ωστόσο φαίνεται πρόθυμη για το deal μόνο αν ρίξει αισθητά το κασέ του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιταλού Τανκρέντι Παλμέρι.

Πριν από λίγες ημέρες η "Gazzetta dello Sport" έβγαλε στη φόρα τις επαφές των διοικούντων την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζόρζε Μέντες, με το αντικείμενο συζήτησης να είναι το κατά πόσο είναι ρεαλιστικό το σενάριο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να αφήσει την Γιουβέντους και να επιστρέψει στο "Ολντ Τράφορντ" 12 χρόνια μετά από την αποχώρησή του.

Τότε, η ιταλική εφημερίδα εστίαζε στο ιδιαιτέρως παχυλό συμβόλαιο του CR7 με τους πρωταθλητές Ιταλίας που του αποφέρει 31 εκατομμυρία ευρώ ετησίως, τονίζοντας πως ο ίδιος λέει "ναι" σε μείωση για να φορέσει ξανά τα κόκκινα αλλά να μην τον ρίξει κάτω από 20 εκατομμύρια το χρόνο.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως από το συγκεκριμένο μέτωπο και οι οποίες πηγάζουν από το ρεπορτάζ του έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου, Τανκρέντι Παλμέρι, δεν θα πρέπει να αφήνουν και πολύ ευχαριστημένο τον παίκτη.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο εν λόγω ρεπόρτερ, από τη στιγμή που οι Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν αποσυρθεί διακριτικά από τη μάχη της διεκδίκησής του, η Γιουνάιτεντ έχει μείνει μόνη στο παιχνίδι και δεν είναι διατεθειμένη να κάνει οικονομική υπέρβαση.

Τουναντίον, η απάντηση που έδωσε στον Μέντες είναι πως θα ενδιαφερθεί για τον Κριστιάνο Ροναλντο μόνο αν ο Πορτογάλος δεχτεί να κατεβάσει κατά 50% το κασέ του και να "συμβιβαστεί" με 15 εκατομμύρια το χρόνο, με τον αγγλικό σύλλογο να διαμηνύει πως σε αυτή την περίπτωση είναι διατεθειμένη να προσφέρει διετές συμβόλαιο στον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας.

Σίγουρα η πρόταση αυτή δεν θα πρέπει να τον ικανοποιεί, ωστόσο δεν αποκλείεται σε περίτπωση που η Γιουβέντους μείνει εκτός 4άδας της Serie A, άρα και Champions League, να δει την πρόταση της πρώην ομάδας του υπό διαφορετικό πρίσμα.

sport24.gr