Παναθηναϊκός: Πρώτη σφραγίδα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Πρώτη σφραγίδα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Κορωπί

Η πρώτη προπόνηση στην προετοιμασία όπου ο Γιοβάνοβιτς άφησε το στίγμα του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Κορωπί. Διάρκειας 80 λεπτά το πρόγραμμα.

Αν και το Σάββατο απουσίαζε κυριολεκτικά η μισή ομάδα του Παναθηναϊκού λόγω εμβολιασμού, η απογευματινή προπόνηση της πομάδας ήταν η πρώτη που έφερε τη σφραγίδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μέχρι σήμερα ο Σέρβος προπονητής είχε αφήσει αρκετές πρωτοβουλίες στους άμεσους συνεργάτες του και κατά κύριο λόγο παρατηρούσε και κατέγραφε όσα συνέβαιναν. Το Σάββατο ωστόσο ο Γιοβάνοβιτς έγινε ο κεντρικός πρωταγωνιστής και είχε 100% ενεργή συμμετοχή στο πρόγραμμα προπόνησης, από την πιο απλή άσκηση έως και το οικογενειακό δίτερμα.

Με συνεχείς παρεμβάσεις, επιβραβεύσεις αλλά και παρατηρήσεις, με το δικό του τρόπο και στιλ σε μια προπόνηση που κράτησε 80 λεπτά, σε καλές για την εποχή καιρικές συνθήκες.

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένο ρεπό, ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας. 

Οσον αφορά τα φιλικά ματς της προετοιμασίας, όπως είναι ήδη γνωστό το ματς με τη Φένλο θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου, ενώ ακόμα δύο φιλικά επί ολλανδικού εδάφους είναι έτοιμα να φιξαριστούν όπως και το ματς με τη Μίλαν στις 14 Αυγούστου.

Επιπλέον, ένα φιλικό θα δοθεί στη Λεωφόρο στις 6 Αυγούστου με σύλλογο του εξωτερικού και ένα στις 10 Αυγούστου κόντρα σε ελληνική ομάδα. 

sdna.gr