ΕΠΙΘΕΣΗ Θύρας 3: "Ο νόμος καταρρέει/Διακοσμητικός ο ρόλος της Επιτρόπου"

ΕΠΙΘΕΣΗ Θύρας 3: "Ο νόμος καταρρέει/Διακοσμητικός ο ρόλος της Επιτρόπου"

Ανάρτηση από την Θύρα 3 για το θέμα της πιθανής διαρροής προσωπικών δεδομένων φιλάθλων. Εξαπολύουν επίθεση κατά του ΚΟΑ και του νόμου της Κάρτας Φιλάθλου καθώς και κατά της Επιτρόπου Προστασίας  Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Οι οργανωμένοι γράφουν:

"Είναι απορίας άξιον το τι άλλο πρέπει να συμβεί για να παραδεχτούν ότι απέτυχαν. Μέρα με την μέρα ο νόμος καταρρέει, φέρνοντας στην επιφάνεια την προχειροδουλειά και τις σκοπιμότητες που τόσο καλά προσπαθούσαν να κρύψουν. Από την αρχή αυτής της κατάστασης εμείς πολύ απλά αναφέραμε για το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων, που τόσο πολύ γίνεται ντόρος από χθες, πως δεν πρόκειται να εμπιστευτούμε στους διορισμένους του ΚΟΑ και τους λειτουργούς τους να διαχειρίζονται τέτοιες ευαίσθητες πληροφορίες. Οι ίδιοι απέδειξαν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν πως δεν μπορούν να το πράξουν, ας θυμηθούμε τα εκτεθειμένα δελτία αθλητών σε κοινή θέα.

Είδαμε επίσης την επανεμφάνιση του ‘’Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα’’ που έρχεται για ακόμη μια φορά να αποδείξει το πόσο τυπικός και διακοσμητικός είναι ο ρόλος της. Γιατί όπως έγινε και στην αρχή της μάχης με την κάρτα έτσι θα γίνει και τώρα, θα αρκεστεί μονάχα σε δηλώσεις και όταν θα πρέπει να τα βάλει, είτε με αυτούς που της έδωσαν την θέση είτε με τους συνεργάτες τους, τότε θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας.

Δεν θα δώσουμε περισσότερη σημασία στο γεγονός επί του παρόντος, καθώς θα περιμένουμε τις εξελίξεις ελπίζοντας να διαψευσθούμε θετικά, αλλά και επειδή η ομάδα μας αύριο δίνει έναν αγώνα τεράστιας σημασίας. Ο κόσμος την Δευτέρα έδωσε μαζικά το παρών του στο βοηθητικό, θέλοντας να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές μας αλλά και για να τους μεταφέρει την τεράστια επιθυμία για την συνέχεια της πορείας στην Ευρώπη. Όλοι στο οικοδόμημα της Α.Ε.Λ πήραν το μήνυμα και το μόνο που έχουν να κάνουν τώρα είναι να μπουν μυαλωμένα στο γήπεδο φέρνοντας στο τέλος της βραδιάς, την πρόκριση στην Λεμεσό.

Η δικιά μας ατέλειωτη γιορτή θα στηθεί για ακόμη μια φορά στο προαύλιο του κλειστού μας. Καλούμε όλους τους ΑΕΛίστες να κατακλείσουν τον χώρο από νωρίς με στόχο να ζήσουμε άλλη μία ανεξέλεγκτη, ακροΑΕΛίστικη βραδιά. Στον χώρο θα στηθεί μπουτίκ στην οποία θα γίνονται και πάλι εγγραφές μελών για την νέα αγωνιστική περίοδο.

ΥΓ: ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ – ΤΑΣΟΣ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΡΩΝ 
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989".