"Δανειζόμαστε" την ατάκα του Κετσπάγια...

"Δανειζόμαστε" την ατάκα του Κετσπάγια...

Δύσκολη έξοδος το Σάββατο για την Ανόρθωση, η οποία πάει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον ποιοτικό-ανταγωνιστικό Άρη Λεμεσού.

Η "Κυρία" θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες αλλά δεδομένα στην αναμέτρηση κόντρα στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" θα πρέπει να είναι κατά πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα της Δευτέρας. Η εμφάνιση των τελευταίων 30 λεπτών κόντρα στον Εθνικό θα πρέπει να "διαγραφεί".

Η Ανόρθωση κατεβαίνει... στο ματς με ενισχυμένες επιλογές. Ο Τιμούρ, είδε με ικανοποίηση τους ΛαφέρτιΧριστοφή να βγάζουν φουλ πρόγραμμα και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Επίσης η επιστροφή του Μίλος Ντέλετιτς ανεβάζει τον ποιοτικό πήχη της εντεκάδας. Ο Σέρβος εξέτισε και λογικά πάει για βασικός.

Τρεις ποδοσφαιριστές που αυξάνουν τις επιλογές, δίνουν ευελιξία στον κόουτς να διαλέξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα και παράλληλα μπορεί να είναι πιο άνετος κατά τη διάρκεια του αγώνα αφού ο πάγκος είναι σαφώς πιο δυνατός.

Λίγες μέρες πριν από τον 2ο ευρωπαϊκό αγώνα για τους ομίλους με την Γάνδη, η ομάδα της Αμμοχώστου καλείται να παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, αυτό που έδειξε κυρίως στους αγώνες των προκριματικών και να πάρει την ουσία. Ο αντίπαλος θα βάλει δύσκολα και σίγουρα για να πάρεις το ζητούμενο χρειάζεσαι σοβαρότητα και μεγάλη συγκέντρωση.

Ο Τιμούρ γνωρίζει πως τη δεδομένη χρονική περίοδο και με την ομάδα του να παίζει σε διπλό ταμπλό αυτό που έχει πραγματικά αξία είναι οι νίκες με οποιοδήποτε τρόπο. Ακόμη και με μισό μηδέν η "Κυρία" θα είναι ικανοποιημένη.

Όπως λέει και ο Τιμούρ ότι παίρνεις είναι καλό. Και στην προκειμένη ένα πιθανό τρίποντο θα είναι ότι καλύτερο.

Κωνσταντίνος Κούλας

φγδφγδφγδφγδφγδφγγδγδφγδφγ