Ιωακείμ Τούμπας όπως λέμε... "Τα αγαθά κόποις κτώνται"

Ιωακείμ Τούμπας όπως λέμε... "Τα αγαθά κόποις κτώνται"

Ο Ιωακείμ Τούμπας, αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, όσο αφορά την παρουσία του εντός αγωνιστικού χώρου.

"Τα αγαθά κόποις κτώνται", αναφέρει μία φράση, η οποία ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του 22χρονου κίπερ με βάση την πορεία στους "κιτρινοπράσινους".

Ο Ιωακείμ, από αρκετά νεαρή ηλικία, ξεκίνησε στις ακαδημίες του συλλόγου και στις 08/07/2018, ο πρώτος στόχος επιτεύχθει για τον ίδιο καθώς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο όντας ο τρίτος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, εκείνο την περίοδο.

κβθ

Από το 2018 μέχρι και το 2018, ο νεαρός κίπερ δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τα κιτρινοπράσινα.

Η ΑΕΚ, θέλοντας να δώσει αγωνιστικά λεπτά στον νεαρό και εμπειρίες, αποφάσισε την περσινή αγωνιστική περίοδο να τον δώσει δανεικό στην Καρμιώτισσα και εκεί σε χρόνο ρεκόρ... από τρίτος τερματοφύλακας έγινε το Νο1 πραγματοποιώντας αρκετά καλές εμφανίσεις κερδίζοντας και στο τέλος της σεζόν, το βραβείο της 2ης καλύτερης απόκρουσης του πρωταθλήματος.

Με τον ερχομό του στην ομάδα του Νταβίντ Καταλά, αυτή η προσπάθεια που έκανε στην ομάδα των Πολεμιδιών, δεν την άφησε απαρατήρητη ο Τσάβι Ρόκα, του μίλησε και τον ανανέωσε για ακόμη δύο χρόνια.

Επένδυση λίρα εκατό μπορούμε να πούμε με κάθε σιγουριά!!

Ο Τούμπας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έβγαλε ασπροπρόσωπους όσους τον εμπιστεύτηκαν και μέρα με την μέρα γίνεται ακόμη καλύτερος.

Μερικά από τα φετινά επιτεύγματα του Τούμπα μέχρι στιγμής:

Ιωακείμ Τούμπας και... "Τα αγαθά κόποις κτώνται", συνδυάζονται πλήρως και ο Κύπριος διεθνής πρέπει να συνεχίσει σε αυτές τις πτήσεις καθώς τα καλύτερα έπονται για τον ίδιο και την ομάδα του!

ιγ