Συνελήφθη o οπαδός της ρίψης αντικειμένου στον Χορδάν!

Συνελήφθη o οπαδός της ρίψης αντικειμένου στον Χορδάν!

Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε τον οπαδό της Μπέτις που εκτόξευσε τη σιδερένια ράβδο στο κεφάλι του Ζοάν Χορδάν και πρόκειται για έναν 29χρονο με βεβαρυμμένο ιστορικό σε βιαοπραγίες και κλοπές μεταξύ άλλων αδικημάτων.

Η «σκόνη» από το επεισοδιακό ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα σε Μπέτις και Σεβίλλη έπεσε, οι Βερδιμπλάνκος πήραν την πρόκριση σε ματς που ολοκληρώθηκε μετά από μία... ημέρα και πλέον, ο δράστης της εγκληματικής επίθεσης με σιδερένια ράβδο στον Ζοάν Χορδάν βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε τον οπαδό που πέταξε το αντικείμενο, έναν 29χρονο άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά το συμβάν του περασμένου Σαββάτου (15/1) μέσω του βίντεο από τις κάμερες του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και τη Δευτέρα (17/1) προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα. Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν είναι διατάραξη της της δημόσιας τάξης και η πρόκληση τραυματισμού και οι ποινές που προβλέπονται να του επιβληθούν εμπίμπτουν στον σχετικό κανονισμό του αθλητικού δικαίου της Ισπανίας.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο εν λόγω οπαδός απασχολεί τις Αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για άλλα περιστατικά βιαιοπραγίας, κακοποίησης, αλλά και κλοπές. Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να δικαστεί για να προκύψει το μέγεθος της τιμωρίας του.

gazzetta.gr