ΣΩΣΤΟΙ σε φιλοξενία και συμπεριφορά (Εξαίρεση το περιστατικό)

ΣΩΣΤΟΙ σε φιλοξενία και συμπεριφορά (Εξαίρεση το περιστατικό)

Περίπου 40ώρη ήταν παρουσία μας στην ΠΟΛΗ μαζί με την ΑΕΚ για τον αγώνα με την Φενέρ.

Εν συντομία πρέπει να πούμε πως γενικώς η αποστολή δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα.

Αν εξαιρεθεί η ακατανόητη απόφαση να μην επιτραπεί στο γκρουπ με οπαδούς και δημοσιογράφους να εισέλθουν στην Αγιά Σοφιά σε όλα τα άλλα δεν προέκυψε κάτι το οποίο καταγράφεται ως αρνητικό.

ΑΠΟΕΛ43

*Για το περιστατικό στην Αγιά Σοφιά θα ήταν καλύτερα η ΑΕΚ να ζητούσε εξηγήσεις μέσω της Φενέρ έτσι ώστε να ξεκαθάριζε επίσημα ο λόγος της απαγόρευσης εισόδου (λέχθηκαν διάφορα).

ΑΠΟΕΛ43

Έξω από το γήπεδο παρόλο που είχαμε πωλητές να προσφέρουν σημαίες του ψευδοκράτους, ελάχιστοι συγκινήθηκαν. Σχεδόν 40 χιλιάδες κόσμος στις κερκίδες, άντε να είδαμε 6-7 κομμάτια της μη αναγνωρισμένης σημαίας. Κανένας δεν ασχολείται...

ΑΠΟΕΛ43

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική ωστόσο δεν καταγράψαμε κάτι προκλητικό. Κάποια συνθήματα ναι, αλλά όχι καταστάσεις που να φέρουν ταραχή. Σημειώνουμε επίσης, από ενημέρωση που λάβαμε, ότι στα VIP οι άνθρωποι της ΑΕΚ έτυχαν πολύ καλής φιλοξενίας στη διάρκεια του αγώνα.

Γενικώς η παρουσία της ΑΕΚ που εκπροσώπησε την Κύπρο στην ΠΟΛΗ πέρασε χωρίς προβλήματα. Οι Λαρνακείς τώρα θα ανταποδώσουν την φιλοξενία στους τούρκους οι οποίοι θα έρθουν την ερχόμενη εβδομάδα στο νησί μας, μέσω Ρόδου, και θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Λάρνακα.

33EE33E

Θωμάς Φραντζής