ΠΑΟΚ: Η επιστροφή στις προπονήσεις, η έμφαση στην τακτική και οι τραυματίες

ΠΑΟΚ: Η επιστροφή στις προπονήσεις, η έμφαση στην τακτική και οι τραυματίες

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει την ευκαιρία να βελτιώσει την ομάδα του και στους Λύρατζη, Τσαούση και Νάρεϊ τη δυνατότητα να επιστρέψουν στην επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Μετά από την δεκαήμερη άδεια που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του, τους περιμένει σήμερα για προπόνηση. Ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κυριακή, οπότε θα αναχωρήσει για την Κύπρο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6/12 και θα δώσει τρία φιλικά προετοιμασίας.

Ο προπονητής του Δικεφάλου θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του αυτό το διάστημα της διακοπής, έχοντας ήδη απτά συμπεράσματα από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος για τα κομμάτια του παιχνιδιού που θα πρέπει να βελτιώσει. Έτσι αναμένεται οι προπονήσεις να έχουν συγκεκριμένη στόχευση με την τακτική όπως πάντα να είναι στο προσκήνιο για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις θα είναι και μια ευκαιρία για την επαναξιολόγηση των παικτών που είχαν τραυματισμούς πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος. Στο ιατρικό δελτίου του Δικεφάλου βρίσκονταν τα ονόματα των Λύρατζη, Τσαούση και Νάρεϊ, με τους δυο πρώτους να τραυματίζονται μάλιστα στο ίδιο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Ο Λευτέρης Λύρατζης υπέστη θλάση β' βαθμού στον προσαγωγό με την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Δικεφάλου στις 23 Οκτωβρίου να κάνει λόγο για απουσία 4-6 εβδομάδων.

Η ίδια εκτίμηση έγινε, μια ημέρα αργότερα, για τον Μάριο Τσαούση, η διάγνωση του οποίου μιλούσε για κάκωση στο γόνατο.

Ήδη έχουν περάσει οι 4 εβδομάδες από τον τραυματισμό των δυο ποδοσφαιριστών και η κατάσταση τους θα επαναξιολογηθεί από τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Το σίγουρο είναι ότι και οι δυο θα είναι έτοιμοι με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στα μέσα του επόμενου μήνα με το παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην Καλαμάτα.

Έτοιμος θα είναι και ο Κάλεντ Νάρεϊ που βρέθηκε στα πιτς με θλάση - πιο ελαφριά από αυτή του Λύρατζη - στον προσαγωγό. Ο Γερμανός τραυματίστηκε στις αρχές του μήνα, το διάστημα της απουσίας του εκτιμήθηκε στις 3 εβδομάδες περίπου και λογικά θα μπει πιο σύντομα από τους υπόλοιπους σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

sport24.gr