Απόλλων: Η επιλογή του Νίκου Κίρζη για τις μεταγραφές

Απόλλων: Η επιλογή του Νίκου Κίρζη για τις μεταγραφές

Ο Ιανουάριος και το μεταγραφικό "παράθυρο" είναι προ των πυλών και ο Απόλλωνας είναι από τις ομάδες που θα προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση έτσι ώστε να διορθώσει τις αγωνιστικές του "ανορθογραφίες".

τρηηηη

Οι μεταγραφικές διεργασίες στην ομάδα της Λεμεσού έχουν ξεκινήσει, ο πρόεδρος της εταιρείας Νίκος Κίρζης έχει αναθέσει ρόλο σε συγκεκριμένα άτομα τα οποία εμπιστεύετα. Εννοείται πως σημαντικό ρόλο έχει και ο Κωνσταντίνος Μακρίδης στις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο αλλά και στις αποχωρήσεις.

Πλέον ο Νίκος Κίρζης στη μετά... Πέτρου Κονναφή εποχή στα μεταγραφικά ζητήματα θα ακολουθήσει διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση με τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Θα επιδιώξει o διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα να εκμεταλλευτεί περισσότερο και τις διασυνδέσεις που έχει με άτομα στο εξωτερικό.

Όσον αφορά στο θέμα πρόσληψης τεχνικού διευθυντή, αυτό είναι κάτι που απασχολεί τον πρόεδρο αλλά με υπομονή αξιολογεί διάφορες περιπτώσεις ενόψει της νέας σεζόν. 

Είναι διατεθειμένος ο πρόεδρος του Απόλλωνα να δώσει σεβαστό χρηματικό ποσό για να ενισχυθεί ποιοτικά η ομάδα και να παρουσιαστεί πιο ισχυρή στο β' γύρο του πρωταθλήματος και στα πλει οφ. Το βάρος στο μεταγραφικό σχεδιασμό πέφτει στα "φτερά" της επίθεσης αλλά και για στράικερ που θα ανεβάσει αρκετά τον ποιοτικό πήχη της ομάδας.

Με τη μετακόμιση στο νέο γήπεδο και τη μεγάλη δυναμική που θα αποκτήσει η ομάδα, πιστεύουν πολύ στον Απόλλωνα στην... αντεπίθεση.

Στέλιος Αναστασίου