"Οι δικαιολογίες είναι για τους μικρούς"

Στο www.kerkida.net μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Φανούριος Κωνσταντίνου, σχολιάζοντας τον αποκλεισμό από τον Οθέλλο αλλά και την συνέχεια. Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα έστειλε μήνυμα ενότητας και πίστης στην ομάδα...

Αρχικά μας ανέφερε για τον αποκλεισμό: "Σαφέστατα ο άδοξος αποκλεισμός από τον Οθέλλο μας στενοχώρησε πάρα πολύ. Είναι κάτι το οποίο είχαμε στην άκρη του μυαλού μας, όχι όμως με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα και δεν θα ψάξουμε για δικαιολογίες. Οι δικαιολογίες είναι για τους μικρούς και τους αδύνατους. Μπράβο στον Οθέλλο για την αντρίκια του πρόκριση".

Για το γεγονός ότι για άλλη μια φορά φέτος η ομάδα απογοητεύει τον κόσμο της: "Γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί μας πληγώθηκαν στον μέγιστο βαθμό. Το ίδιο και εμείς. Όμως υπάρχει η επόμενη ημέρα που είναι η διεκδίκηση και κατ' επέκταση η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα φαίνονται και κυρίως στον τρόπο αντίδρασης τους μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Σαφέστατα και δεν προσπαθούμε να κάνουμε το μαύρο-άσπρο αλλά πρέπει να ορθώσουμε ανάστημα, να σηκώσουμε ψηλά και περήφανα το κεφάλι και να τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Για την συνέχεια: "Έχουμε εισέλθει στην τελική ευθεία του μαραθωνίου. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και στις ικανότητες της. Θα έρθουν επιτυχίες, θα έρθουν όμως και αποτυχίες. Αυτός που θα επιδείξει ψυχικά αποθέματα θα πάρει και τον τίτλο. Εμείς στον Απόλλωνα ζούμε και αναπνέουμε για το φετινό πρωτάθλημα. Είμαστε πλέον συγκεντρωμένοι στο μεγάλο μας στόχο. Γκρίνιες, στενοχώριες και εσωστρέφεια δεν χωράει στις τάξεις της ομάδας μας. Έχουμε τρομερή πίστη στης ικανότητες των ποδοσφαιριστών μας και αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε τον ερχόμενο Μάιο".

Για την παρουσία των δυο νεοφερμένων, Έλτον και Λόπες: "Σίγουρα για να ενταχθούν στην ομάδα μας σημαίνει ότι υπάρχει πίστη και εμπιστοσύνη για τις ικανότητες τους. Δεν μπορούμε να τους κρίνουμε από μόλις ένα αγώνα. Όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι και οι ποδοσφαιριστές θέλουν τον δικό τους χρόνο προσαρμογής σε κάθε νέο περιβάλλον".

Για την στήριξη του κόσμου και την πίεση: "Όταν είσαι μεγάλη ομάδα με χιλιάδες οπαδούς πρέπει να αντέχεις στην πίεση. Γνωρίζουμε ότι το αποτέλεσμα με τον Οθέλλο τους πλήγωσε αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Επαναλαμβάνω δεν ψάχνουμε για καμία δικαιολογία. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι για τον μεγάλο μας στόχο. Σαφέστατα και δεν αγνοούμε τις ανησυχίες τους, αλλά υπάρχει μια Διοίκηση η οποία το μόνο το οποίο σκέπτεται καθημερινά, είναι το πώς η ομάδα θα παραμείνει μέχρι το τέλος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Γνωρίζουμε πως διαχειρίζονται δύσκολες καταστάσεις και το ίδιο θα πράξουμε και τώρα".

Tέλος ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα αναφέρθηκε και σε κάποια δημοσιεύματα τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα, όπως σημείωσε: "Πάντα η επόμενη ημέρα ενός ανεπιτυχούς αποτελέσματος είναι δύσκολη και ψυχοφθόρα. Σίγουρα θα γίνει κριτική, θα ακουστούν απόψεις γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε όμως κάποιους συγκεκριμένους ιστότοπους να συνεχίζουν να εκφράζουν την εμπάθεια τους προς την ομάδα μας σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται και γενικά να θέλουν να δημιουργήσουν «εντέχνως» προβλήματα. Οι φύλακες έχουν γνώση και σε ανύποπτο χρόνο θα μείνουν στα μάτια του φίλαθλου κοινού εκτεθειμένοι".