"Δεύτερη ή τρίτη θέση"

Στην σημασία της νίκης και την απόδοση και την δουλειά που έκαναν οι παίκτες του στο γήπεδο, στάθηκε ο Άντρε Πάους μετά την μεγάλη επιτυχία επί της ΑΕΚ.

Ο κόουτς της Ανόρθωσης ανέφερε: "Πιστεύω ότι σήμερα ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έξι βαθμών. Αν χάναμε θα σήμαινε πως θα μέναμε εφτά βαθμούς πίσω. Όμως κερδίσαμε και είμαστε μόνο ένα βαθμό πίσω. Είμαστε ζωντανοί για την δεύτερη ή την τρίτη θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας, την σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα. Οι παίκτες δούλεψαν σκληρά. Το πέναλτι ήταν μια κρίσιμη στιγμή και ήταν μια σημαντική απόκρουση από τον Τόμας. Ως ομάδα καταφέραμε να ελέγχξουμε την ΑΕΚ χωρίς να υστερούμε σε τακτική. Είχαν κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν μπόρεσαν να παίξουν όπως τους αρέσει. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, ήταν ο 12ος μας παίκτης".

Μετά από ερώτηση αν ο πρώτος στόχος της Ανόρθωσης ήταν να περιορίσει το παιχνίδι της ΑΕΚ: " Το αν παίζεις καλά ή όχι εξαρτάται και από τον αντίπαλο και η AEK έδειξε φέτος πως είναι μια καλή ομάδα. Όσο πιο καλός είναι ο αντίπαλος, τόσο πιο δύσκολο είναι να φτιάξεις ευκαιρίες και να σκοράρεις. Όμως αν δείτε το δεύτερο ημίχρονο, είχαμε και εμείς ευκαιρίες".