Κρίστιανσεν και Τομάς για Δόξα (Βίντεο)

Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ ταξιδεύει, αυτή την φορά στην Λευκωσία, για να αντιμετωπίσει την Δόξα (Σάββατο 29/08, 19:00). Ο προπονητής Thomas Christiansen, καθώς και ο Joan Tomas έκαναν δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Ο Δανός τεχνικός τόνισε ότι μας αναμένει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, με την ομάδα μας να πρέπει να δώσει τα πάντα για να πετύχει την νίκη και το δύο στα δύο πριν την διακοπή του πρωταθλήματος. Συμπλήρωσε πόσο σημαντικό είναι να υπάρξει ανάλογη δυναμική παρουσία και στήριξη από τον κόσμο, κάτι που εξέπληξε ευχάριστα την προηγούμενη βδομάδα στην Πάφο.

Από την πλευρά του ο Ισπανός μέσος συμφώνησε για την δυσκολία του παιχνιδιού και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα μας εφόσον αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητες της θα μπορέσει να πάρει το τρίποντο και να πάει με τις καλύτερες προυποθέσεις στην διακοπή του πρωταθλήματος. Κάλεσε επίσης τον κόσμο να βρεθεί και πάλι στο πλευρό της ομάδας, γιατί η βοήθεια που προσφέρει είναι πάρα πολύ σημαντική.